Förrätter
Fars Hatt’s klassiska Räkcocktail med sprödbakad Bröd, kr. 95:-
Mixad Sallad, kr 65:-
Kallskänkans Räksmörgås med syltad Rödlök, kr. 125:-
Varmrätter
Pocherad Laxfilé, 140:-
Örthollandaise, varma Primörer, kokt Potatis
Fisksoppa med Örtkryddat Vitlöksbröd, 125:-
Musselsmak, handskalade Räkor,
Skogssvamprisotto med grillade Grönsaker och Parmesan kr. 140:-
Hattens Hamburgartallrik, 125:-
Bacon, Tomat, syltad Rödlök, Ost, Bröd, Pommes Frites
Oxfilé med Bearnaise- och Rödvinssås samt Klyftpotatis, kr. 165:-
Wienerschnitzel, 155:-
Gröna Ärtor, Citron, Ansjovis, Kapris, stekt Potatis
Viltfärs -Wallenbergare, 150:-
Gröna Ärtor, Lingon-Gräddsås, Potatispuré smaksatt med Selleri
Dessert
Hemlagad Tryffel, 50:-
Smaklig måltid önskar vi på Fars Hatt.