Förrätt
- Krämig Skagenröra i Smördegshus toppad med Ishavsrom och Kryddgrönt
Varmrätt
- Pocherad Rödtungafilé med mustig Hummersås, Juliennegrönsaker och Duchessetopp smaksatt med Dill
alt.
- Helstekt Gödkalvsentrecôte med Choron sauce, varma Grönsaker och Pommes Chateau
Dessert
- Fars Hatts hemlagade och välfyllda Dessert- och Tårta buffé med Kaffe
Precis som alla söndagar har vi även vår populära barnmeny med dessertbuffé för kr. 95:-.
Ett stort lekrum finns också iordningställt för alla våra barn som ätit färdigt och känner sig lite rastlösa.
Till menyn föreslår vi följande viner:
Till förrätt
- 1 glas Essence Riesling Mosel- 2018
Till varmrätt
- 1 glas Begude Chardonnay Terroir 11300 – 2018
alt.
- 1 glas La Cour des Dames Cabernet Sauvignon -2016
Till dessertbuffén rekommenderar vi följande viner:
- 1 glas Muscat de Beaumes-de-Venise -2006
alt.
- 1 glas De Bortoli Noble One, Botrytis Semillon -2005
alt.
- 1 glas Beerenauslese Flonheimer Adelberg -2008