Kristi Himmelfärds Dags Middag
Torsdagen den 30.e Maj
Förrätt, Varmrätt & Dessertbuffé, 365:-
Öppet: 13.00-18.30
Bordsbokning 0303-10970
Förrätt
- Grön Sparris med lufttorkad Skinka, Hollandaise och Kryddgrönt
Varmrätt
- Stekt Rödtunga Blidberg
Champinjonstuvning, Räkor, Sparris och Duchesse
alt.
- Helstekt Oxfilé Provencale med Råstekt Potatis och varma Primörer
Dessert
- Fars Hatts hemlagade och välfyllda Dessert- och Tårta buffé med Kaffe
Precis som alla söndagar har vi även vår populära barnmeny med dessertbuffé för kr. 95:-.
Ett stort lekrum finns också iordningställt för alla våra barn som ätit färdigt och känner sig lite rastlösa.
Till menyn föreslår vi följande viner:
Till förrätt
- 1 glas Pouilly-Fume Quintessence-2016
Till varmrätt
- 1 glas Huber Grüner Veltiner Terrassen-2017
alt.
- 1 glas Laya Old Vine Almansa- 2014
Till dessertbuffén rekommenderar vi följande viner:
- 1 glas Cono Sur Cosecha Noble Riesling
alt.
- 1 glas Muscat de Beaumes-de-Venise
alt.
- 1 glas Peter Lehman Botrytis Semillon