• Upptäck Kungälv och Bohus Fästning

  Hör den dramatiska och fängslande historien om fästningen, dess herrar, intriger och maktkamper. Upptäck Kungälv på en stadspromenad längs Nordre älv, det gamla torget och kulturgatan Västra gatan. Vi kan även erbjuda guidade turer, fackelvandringar, historiska skattjakter och medeltida femkamper på Bohus fästning.

  MER OM KUNGÄLV

 • Aeroseum

  Upplevelsebaserade, framgångsrika aktivieter i en av Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar. Få den häpnadsväckande miljön att leda till kreativa tankegångar och skapandet av nya möjligheter. Dessutom kan mobilfritt garanteras!

  Guidade turer
  Aeroseum erbjuder guidade visningar, en lärorik och spännande rundvandring i den underjordiska berghangaren. Ni möter bland annat jaktplanen Draken och Viggen, segelflygplan och helikoptrar mm.
  Besöket genomförs i form av guidning i grupp. Vi möter er vid Aeroseums entré – följ skyltad infart strax efter avfarten till Säve depå. Obs! Kör inte till den civila flygplatsterminalen, detta är ”andra sidan” av Säve/Göteborg City Airport.
  Guidningen, inklusive fikapaus i vårt underjordiska café, tar mellan 2 och 2,5 timmar beroende på gruppens intresse. Ta gärna med kameran, fotografering är tillåten.
  Antal: Minsta antal 10 personer.
  Genomförbart: Året om
  Pris: Offert

 • Musikquiz

  Vi ordnar quiz efter era önskemål, som egen aktivitet eller under middagen.
  Tidsåtgång: ca 1-2 timmar
  Antal: min 10 personer
  Pris: Offert

 • Marstrandstur

  Marstrandstur: Upptäck Marstrand.

 • Skärgårdstur

  Upplev den fantastiska skärgården med dess pittoreska fiskesamhällen.

 • Res till ljuset

  ”Res till ljuset” är den perfekta aktiviteten för dig som längtar efter sol och värme, oavsett tid på året. Kanske har just ditt team behov av att gå ner i varv och ladda batterierna inför nästa tuffa projekt som stundar på arbetsplatsen. Det kan också vara en avkopplande belöning och avslutning på en effektiv konferens.

  Upplev solljus och värme, utan hälsorisker
  Solljusbehandlingen ger många positiva effekter som t ex:

  • Aktiverar D3-vitaminer som stärker ditt immunförsvar
  • Minskar vintertrötthet och ökar välbefinnandet
  • Du är i solljuset utan hälsorisk då de ohälsosamma strålarna är borttagna.

  Det går också utmärkt att kombinera vistelsen i solljuset med en avkopplande klassisk massage, eftersom solljuset ökar tänjbarheten i muskler och leder.

  En avkopplande stund i solljuset ger oss ny energi!
  Max antal på stranden: 12 personer

  Pris: Offert

 • HLR – Så blir du en livräddare HLR

  Varje timme drabbas en person i Sverige av plötsligt oväntat hjärtstopp.
  Årligen räddas över 600 personers liv tack vare att personer har utbildat sig i HLR (hjärt-lungräddning) och genast startar HLR.  Många företag arbetar aktivt med säkerhetsutbildningar på arbetsplatsen och i särskilda fall de
  som är verksamma inom tjänstenäringen. Vi kommer dagligen i kontakt med gäster och kunder som kan komma att behöva våra livräddarkunskaper. En HLR-utbildning är en bra aktivitet att kombinera i samband med er konferens. Då har ni ert team samlat, vilket annars kan vara svårt på arbetsplatsen. Deltagarna får ett kompetenskort och beställaren ett arbetsplatsintyg. AFS 1999:07
  Med denna grundkurs kan du även bli SMSlivräddare.
  Utbildningen följer Svenska HLR-rådets utbildningsprogram 2016.

  Kursledaren Lullan Backman, är huvudinstruktör i Vuxen-HLR och Första Hjälpen, legitimerad intensivsjuksköterska.

  Max antal deltagare 10-25 personer.
  Pris HLR: 6000 kr/grupp exkl. moms om max 10 deltagare.
  Är ni fler än 10, begär offert.

 • Upptäck Fästningsholmen

  Runt Fästningsholmen går en stig, den s k Holmgången, som anlades i början av 1900-talet. Förutom att den är ett fint promenadstråk, bär Holmgången på en spännande historia. Älvarna har spelat en stor roll under århundradenas lopp, bl a som transportleder. Här har roddarare och racerförare tränat och vunnit många prestigefyllda tävlingar.  Det var här som Ny-Kungälv låg då staden flyttade från Kongahälla…  om detta och mycket mer berättas under promenaden.

  Tidsåtgång: ca 1 timme
  Antal: Minsta antal 10 personer.
  Pris: Offert

Teambuilding – De fem elementen

Teambuilding för företag och privatsällskap!
Kämpa tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater i snabba, trixiga och kluriga grenar.
Har roligt och stärk lagkänslan i en fantastisk miljö på Bohus Fästning!