Västkustkrog med mångsidig meny

På en västkustkrog med 300-årig historia är fisk och skaldjur viktiga element. Naturligtvis står även vilt och fågel liksom nöt och kalv på menyn.
Vi har kapacitet att ta emot flera stora sällskap samtidigt och kan dessutom, för er som så önskar, erbjuda avskildhet i några av våra trevliga festvåningar, samtliga belägna utmed Nordre älv. Sommartid är Kastanjebryggan öppen mot solen. Under sommarhalvåret kan du, förutom att njuta av god mat, även få underhållning i form av våra populära trubadurkvällar.
I december dukar vi naturligtvis upp vårt hemlagade traditionella julbord med mängder av julens läckerheter.

Bakom hotellet ligger Stenkällaren från 1812. Förr i tiden användes den för att torka kött och förvara mat, samt under en kortare tid som iskällare. Numera ordnar vi mysiga samkväm för konferenser och grupper i skenet av levande ljus.

Reservera bord

Här anger ni antal gäster, datum och tid samt era kontaktuppgifter. Har ni speciella önskemål var vänlig och skriv in dessa i fältet Anmärkningar. Vi bekräftar er beställning inom 24 timmar via e-post.

För reservation samma dag rekommenderar vi att ringa oss på telefon 0303–109 70

Vi önskar er en smaklig måltid!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

För arrangemangsbokningar i matsalen tillämpar vi Visita:s ”Allmänna villkor för konferenser och övriga arrangemang”.

Ni kan ladda ner den i sin helhet här samt  Visita bordsbokning.

Copyright © 2001-2019 All Rights Reserved - Hotell Fars Hatt ® is a registered trademark.