Utflykter & Upplevelser

AEROSEUM

Upplevelsebaserade, framgångsrika aktivieter i en av Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar. Få den häpnadsväckande miljön att leda till kreativa tankegångar och skapandet av nya möjligheter. Dessutom kan mobilfritt garanteras!

Guidade turer
Aeroseum erbjuder guidade visningar, en lärorik och spännande rundvandring i den underjordiska berghangaren. Ni möter bland annat jaktplanen Draken och Viggen, segelflygplan och helikoptrar mm.
Besöket genomförs i form av guidning i grupp. Vi möter er vid Aeroseums entré – följ skyltad infart strax efter avfarten till Säve depå. Obs! Kör inte till den civila flygplatsterminalen, detta är ”andra sidan” av Säve/Göteborg City Airport.
Guidningen, inklusive fikapaus i vårt underjordiska café, tar mellan 2 och 2,5 timmar beroende på gruppens intresse. Ta gärna med kameran, fotografering är tillåten.
Antal: Minsta antal 10 personer.
Genomförbart: Året om
Pris: Offert

Mordmysterium
Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Under kvällen pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt för att kunna lista ut vem mördaren är. Aktiviteten passar alla typer av konferenser, tar 2,5-3,5 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt.

Tidsåtgång: ca 2,5-3,5 timmar
Antal: Minsta antal 10 personer.
Genomförbar: januari-december

Drakbåt:
Denna sport kräver teamkänsla! Vem glider snabbast över vattnet?
Tidsåtgång: ca 2 timmar
Antal: 13 personer per båt
Genomförbar: maj-september

Marstrandstur:
Upptäck Marstrand.

Skärgårdstur: Upplev den fantastiska skärgården med dess pittoreska fiskesamhällen…